Latest Promotions

KKM Aproved Natural Prebiotic

Eat Quality,
Stay Healthy

BUY ORIGINAL , AVOID RISKS

Natural Prebiotic’s Al Manna Tayebat are held to high safety standards
as demanded and approved by Kementerian Kesihatan Malaysia.
Avoid health risks and complications from unknown products in the market.
Shop Now

Prebiotic Benefits

Boosts immune system by providing nutrition to the Probiotics

Helps reduce blood glucose concentration

Counteracts glucose-induced obesity. Retards glucose absorption

Improves small intestinal absorption of sodium

Increased production of short chain fatty acid. Traps bile acids

Lowering Cholesterol (LDL and VLDL)

Gout โ€“ reduces Uric Acid & ESR to normal level

Strong anti-carcinogenic effect on colon carcinoma

Enhance tooth remineralization & gum growth

Suppresses hepatic macrophages (chronic liver diseases)

100% Safe,ย  Kementrian Kesihatan Approved

1Asset 3npsb

Latest Articles

Natural Prebiotic (M) Sdn Bhd

Address: 12, Jalan Bangsar Utama 1, Bangsar, 59000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Hours: Weekdays 9am -6pm

Phone: 1-800-88-0882

Location

NPSB map


#saturumahsatumannatayebat
.
Masih ada yang belum tau khasiat Tayebat? Ok, ni Siti sharekan pada semua ya. Boleh sharekan pada rakan rakan supaya ini boleh menjadi salah satu usaha dan ikhtiar dari penyakit yang dihadapi dan juga moga moga yang masih tidak tahu nak amalkan supplement apa untuk maintain kesihatan, harap info ini membantu.
.
Masih ada lagi yang tak jelas? Jangan risau, boleh whatsap siti, untuk merungkai segala pertanyaan. Insyaallah siti reply dengan cepat ya. Nak pencerahan pantas. Klik link whatsap ni, berdesup ja mesej masuk kat whatsap siti
.
www.wasap.my/60102620325/naktanya (KlikSini)
... See MoreSee Less

View on Facebook

10 hours ago

Natural Prebiotic HQ

#saturumahsatumannatayebat
.
Assalamualaikum, hai semua, terima kasih pada semua pelanggan yang membeli #almanna #tayebat dengan Siti, yang beli dengan agent dan stockist, beli di klinik dan farmasi pada bulan march lepas ya.. Alhamdulillah terima kasih kerana yakin dengan #mannatayebat kami. Insyaallah teruskan amalan minum Al Manna untuk kesihatan usus kita ya.
.
Masih ada yang belum tau khasiat Al Manna? Ok, ni Siti sharekan pada semua ya. Boleh sharekan pada rakan rakan supaya ini boleh menjadi salah satu usaha dan ikhtiar dari penyakit yang dihadapi dan juga moga moga yang masih tidak tahu nak amalkan supplement apa untuk maintain kesihatan, harap info ini membantu.
.
Masih ada lagi yang tak jelas? Jangan risau, boleh whatsap siti, untuk merungkai segala pertanyaan. Insyaallah siti reply dengan cepat ya. Nak pencerahan pantas. Klik link whatsap ni, berdesup ja mesej masuk kat whatsap siti
.
www.wasap.my/60102620325/naktanya (KlikSini)
... See MoreSee Less

View on Facebook

Nampak sedapkan?
.
Sejak dari perintah kawalan pergerakan ni nampaknya masing-masing risau naik berat badan, risau makin tembam sebb asik nak makan bila kat rumah?
.
Siapa kata snacking menggemukkan? Fruit salad ni nampak sedapkan.. Berkhasiat, tinggi prebiotic, tak susah nal sehat, makan real food
.
Mahal? Laa.. Real food memang agak costly. Tapi mana nak, byar harga makanan sihat atau bayar bill pembedahan ?
.
Nak tips kurangkan snacking? Amalkan Al Manna, anda akan bosan nak makan, sebab tak selera. Ia akan buat anda kurang nafsu makan. Tak Percaya? Cuba dulu ya. Dm tepi nanti ya ๐Ÿ˜Š
.
#saturumahsatumannatayebat #tayenat #almanna #almannatayebat #naturalprebiotic #workfromhome #quarantine #corona #covid_19
... See MoreSee Less

View on Facebook

Syukur Alhamdulillah.. Semakin ramai da mula pentingkan kesihatan dan nak consume Al Manna dan Tayebat ni. Berderu deru mesej inbox masuk.
.
Mohon semua harap bersabar ya, Min siti akan reply satu satu. Untuk memudahkan, sila tggalkan no telefon di inbox supaya min siti bole mesej satu satu.
.
Kenapa tak pakai Chatbot? Kan senang robot reply. ๐Ÿ˜‚ Maaf ya, min siti lebih suka personal one to one untuk menjawab inquiry anda. Kenapa? Supaya anda jelas dengan setiap maklumat yang disampaikan. Soal kesihatan bukan main asal bole cikpuan, tuan2 sekalian. Salah cara pengambilan, mungkin akan tiada kesan dan perubahan.. Kan naya dan membazir?
.
Mohon bersabar ya, min siti tetap akan reply.. Kalau nak lag cepat, call je terus ya ๐Ÿ˜Š
.
#saturumahsatumannatayebat #almanna #tayebat #manna #naturalprebiotic #workfromhome #quarantine #corona #covid_19
... See MoreSee Less

View on Facebook

1.37 a.m posting
.
Ada yang masih bekerja waktu jam ini? Work from home bukan semudah yang disangka.
.
Line internet fast jam macamni kan. Malah kurang gangguan betul? Kejap anak ajak main, kejap kene beli kicap, kejap2 kene buang sampah. Macam2 ๐Ÿ˜‚
.
Demi tugas, demi keluarga. Demi rezeki yang halal. Keje kat mana mana pon ok. Yang penting niat ikhlas dan kerana Allah.
.
Jadi, si pencari rezeki, anda kene kekal sehat. Jangan lupa makan Manna dan Tayebat tau. Siapa lagi yang melindungi keluarga jika bukan anda.
.
#saturumahsatumannatayebat #corona #covid_19 #almanna #almannatayebat #tayebat #quarantine #workfromhome
... See MoreSee Less

View on Facebook