How it all started..

“Kakak Saya Telah Didiagnos Dengan Kanser Limfoma Pada Tahun 2012..”
Arfiz, Pengarah Urusan.

Beliau telah didiagnos dengan kanser tahap 3 pada umur 30 tahun, hanya dua bulan selepas daripada kelahiran anak kedua. Semasa pencarian dan kajian kami, kami telah menemukan Gam Arabik (dalam bentuk serbuk). Ianya mempunyai prebiotik yang tinggi, juga kandungan mineral yang penting, menurut doktor yang telah memberi preskripsi berkenaan ini.Beliau rajin memakannya, dan hanya dalam masa beberapa minggu pengambilan, pembentukan kanser telah menurun secara signifikan, seterusnya menghilangkan penyakit ini sepenuhnya. Sejak hari itu, dia mendapat kesembuhan penuh dan kini, beliau telah dikurniakan dengan 4 cahaya mata perempuan. Dalam kajian kami berkenaan prebiotik dan kesihatan usus, kami telah menemukan sesuatu yang menarik. Dan, ianya terus menjadi pasak utama misi kami dalam menyebarkan pengetahuan ini.

Visi

Berhasrat untuk menjadi syarikat peneraju pertama dalam bidang prebiotik dan berkeinginan untuk menyebar luas kepentingannya kepada umum.

Misi

Nak menjadikan nutrisi & kesihatan
lebih mudah diakses oleh semua. Selain memperluas penyebaran manfaat serbuk Akasia, ingin membantu mereka yang berhasrat nak pergi jauh dalam bisnes serta mempromosikan gaya hidup sihat.

Our Principle:
Kebaikan Mikro, Impak Besar

Manusia zaman sekarang dah lebih cakna tentang gaya hidup sihat & pentingnya menjauhkan diri dari penyakit. Untuk mengoptimumkan semua itu, mungkin agak sukar bagi sesetengah individu kerana banyak benda yang perlu dititikberatkan. Hadirnya prebiotik dari sumber serbuk Akasia premium ini sedikit sebanyak menjadi penyumbang terbesar dalam membantu mengekalkan kesihatan dalam kehidupan seharian.

Kejayaan kami

91,501

Products Sold

37

NP Community Members

25

Doctors on Board

4+

Countries

Say hi to our team!

Natural Prebiotic sangat komited dalam menawarkan produk berkualiti pada setiap tahap perniagaan kami. Pada kami, mencapai kecemerlangan adalah usaha seumur hidup.

Kami berusaha untuk meningkatkan akreditasi kami dengan mengambil Bahagian dalam pelbagai persidangan & pameran. Tidak ada perkara yang terbaik; hanya lebih baik.

Arfiz Ghaus

Managing Director

Huda Khalil

Sales & Customer Relationship Executive

Afiq Akasyah

Food Technologist Executive

Aninie Aiza

Nutritionist & Product Development Executive

Darshy

Senior Creative Designer

Ridzuan Hilmi

Accounts Executive & Content Creator

Azreen Kemaluddin

Warehouse Executive

FOLLOW US ON INSTAGRAM!

Recently viewed

 

img

Added to cart successfully!