Rasa Macam Ada Sesuatu Yang Tak Kena Dengan Kesihatan Anda?

Rasa Macam Ada Sesuatu Yang Tak Kena Dengan Kesihatan Anda? Anda betul tentang perasaan itu dan ini semua berbalik kepada sistem penghadapan anda. Sistem penghadaman anda adalah sistem yang kompleks, bermula dari mulut dan terus sehingga ke kolon atau juga dikenali sebagai usus anda. Organisma yang tinggal dalam usus anda dikenali sebagai bakteria usus. Usus yang tak sihat boleh membawa kepada simptom seperti yang ditunjukkan dalam grafik ini, kebanyakan daripada kita kerap terlepas pandang perkara ini dan hanya mengamalkan remedi yang bersifat sementara untuk selesaikan masalah yang berterusan ini. Dah sampai masa untuk kita fokus kepada punca masalah dan selesakan ia sepenuhnya... teruskan membaca untuk tahu bagaimana caranya!

meet the founder

Berita buruknya adalah: Ada diantara dari mikrob ini tidak baik & mampu untuk mempengaruhi hormon, keradangan malah tidak ketinggalan juga fungsi kognitif. Tambahan pula, kebanyakan mikrob baik boleh rosak disebabkan oleh diet yang tidak sihat, pengambilan antibiotik, stress & tidur yang tak mencukupi. Dan disitulah anda akan mula mendapat penyakit berterusan yang akan terus menjadi teruk dari masa ke masa.

Berita baiknya adalah: Anda boleh buat sesuatu untuk baiki semula keharmonian bakteria didalam usus anda! Teruskan membaca…

Apa Yang Terjadi
Dalam Usus?

Ada bertrillion mikroorganisma (atau istilah pendeknya mikrob) yang ada dalam usus kita. Mereka semua memainkan peranan yang sangat penting dalam melawan penyakit & secara keseluruhan mengekalkan kesihatan. 

Isu Dengan Usus?
Baik Pulih Ia Dengan Prebiotik.

Matlamatnya adalah untuk memastikan bakteria baik dalam badan anda sentiasa sihat & dan dapat membaik pulih bakteria baik lain yang rosak. Terima kasih kepada sains, kajian telah menunjukkan bahawa dengan mengambil prebiotik dalam diet anda boleh membantu perkara itu! Dan itulah sebabnya kami memperkenalkan dos harian prebiotik kedalam diet anda, yang diperbuat daripada Gam Arabik – satu bentuk prebiotik yang terkaya semula jadi.

100% semula jadi, disokong oleh sains.
Kaya dengan asid amino. #KebaikanMikroImpakBesar

meet the founder

BLOG

Recently viewed

 

img

Added to cart successfully!