TESTIMONIALS

Kesemua pelanggan kami yang sangat gembira & berpuas hati, berkongsi tentang bagaimana suplemen semulajadi ini telah mengubah hidup mereka.

Dr. Ahmad Kamal

Terima kasih Dr Salehin. Selepas pencerahan dari Dr,saya terus mencuba Manna & Tayebat. Dah 2 minggu, Alhamdullilah, sakit diverticullitis saya hampir 100% dah hilang. Hari minggu yang lalu, saya makan kenduri. Saya cuba makan daging banyak. Alhamdullilah, sakit tak datang balik. Saya mula berkempen walaupun saya tidak ambil untung. Sebab nak berkongsi apa yang saya rasa. Ramai adik beradik saya dah mula order Manna & Tayebat. Secara kebetulan ramai adik beradik saya kenal Dr.Salehin sebab saya berasal dari Changkat Jeting, Taiping. Empat bulan saya mencari-cari penawar, baru jumpa. Dengan izin Allah, saya harap penawar ini akan berterusan kesannya. Terima kasih banyak.

Puan Tahiriah Ismail

Saya dan kawan-kawan saya baru mula makan 3 minggu lalu. Alhamdullilah resultnya baik. Pembuangan air besar/kecil sangat lancar. Dulu kawan saya itu buang air besar hanya 2x seminggu, tapi sekarang tiap tiap hari.Dulu buang air kecil dalam sejam sekali, sekarang hanya 4/5 jam x sahaja.Dulu kalau saya demam/batuk, saya mesti makan antibiotik. Ni pertama kali dalam hidup saya sembuh tanpa antibiotik.Kulit saya akan menjadi merah gatal-gatal kalau banyak kena air. Alhamdullilah dah hilang.Fikiran saya lebih fokus & ingatan saya lebih kuat Alhamdullilah.

Omar Hamid

Sebelum saya mengamalkan serbuk prebiotik Tayebat, menguruskan diabetes merupakan salah satu perkara yang agak sukar bagi saya. Walaupun sudah mengikuti diet & senaman yang terkawal, tahap gula dalam darah saya masih kerap tidak stabil & susah untuk dikawal. Tetapi, setelah mengamalkan Tayebat dalam kehidupan seharian, saya mendapati ada perubahan signifikan yang berlaku pada tahap gula dalam darah & juga sistem penghadaman saya. Saya rasa lebih bertenaga & kurang mengalami kembung perut, sensitiviti insulin saya juga makin bertambah baik.

Jom jadi sebahagian dari perubahan positif ini..

Pesakit ini telah menghidapi ekzema dibeberapa bahagian badan. Kaki adalah antara bahagian yang terkesan dengan ketara.

Setelah pengambilan Manna & Tayebat
untuk beberapa tempoh, tompok merah kelihatan sudah memudar.

Tangannya juga merupakan anggota yang sering terkesan sehingga menyukarkan beliau untuk melakukan kerja-kerja rumah.

Kesan merah ekzema kelihatan hilang hampir sepenuhnya hasil dari pengambilan Manna & Tayebat yang konsisten.

Kulit merah & luka yang pedih menyebabkan bayi ini sukar untuk tidur dengan nyenyak.

Kemerahan pada kulit yang berkurang secara signifikan hasil daripada pengambilan Manna & Tayebat secara berterusan.

Ini adalah keadaan bayi ini sebelum kajian ringkas Manna & Tayebat dijalankan untuk mengetahui kesannya terhadap ekzema.

Dan ini adalah keadaan bayi yang sama 2 minggu selepas ibunya memperkenalkan Manna & Tayebat dalam diet hariannya.

Kulit yang bersisik hasil dari kurangnya kelembapan kulit yang ketara yang juga menyebabkan kegatalan dari masa ke masa.

Selepas diperkenalkan Manna & Tayebat, kulit bayi ini kelihatan lebih licin & sangat kurang bersisik.

Ekzema yang berada dimuka telah mengganggu keyakinannya sejak sekian lama. Stres antara pemicu utama ekzema dibahagian mukanya.

Perubahan positif dapat dilihat selepas hanya 2 minggu pengambilan Manna & Tayebat secara konsisten.

Recently viewed

 

img

Added to cart successfully!